Game of Thrones-acteur geeft een gigantische spoiler over het einde

Of dit nu de bedoeling was?

game-of-thrones-seizoen-8-einde
Game of Thrones

Nadat we maandenlang hebben moeten wachten op het laatste seizoen van Game of Thrones is het einde bijna in zicht. De eerste aflevering van seizoen 8 is op 15 april - dat is aanstaande maandag! - in Nederland te zien.

Er is al veel gespeculeerd over het einde van de serie, die - net als de rest van GoT - episch belooft te worden. Nu heeft één van de acteurs een enorme spoiler gedropt over hoe het afloopt voor de inwoners van Westeros.

Korte samenvatting
Nikolaj Coster-Waldau, beter bekend als Jaime Lannister, was eerder deze week te gast bij The Ellen Show. Presentatrice Ellen DeGeneres vroeg de acteur om de serie in dertig seconden samen te vatten. Zijn antwoord:

"Er is een jongen de weg figuurlijk gezien kwijt is. Hij heeft hulp nodig en een man, Jaime Lannister, helpt hem. Jaime duwt de jongen uit een raam, waarna hij op de grond valt. Hij beseft: 'Ik moet iets met mijn leven doen,' en hij wordt de Three-Eyed Raven - een magisch wezen dat de toekomst en het verleden kan zien - en helpt de wereld te redden. Dat alles door Jaime Lannister, die fantastische man."

Ironisch
Nikolaj Coster-Waldau grapt er natuurlijk op los als het gaat om de 'hulp' van Jaime Lannister. Zijn personage is immers (vooral in het begin) één van de slechteriken van de serie.

Bran Stark
Bij het gedeelte over de Three-Eyed Raven wordt het interessant. Hij verwijst naar Bran Stark, die volgens de acteur de wereld redt. Als Nikolajs bewering waar is, dan loopt het goed af met de (meeste) inwoners van Westeros. En speelt Bran Stark een sleutelrol in the happy ending. Of ja, 'happy ending', als we ergens van op aan kunnen, is het dat een hoop personages het einde van Game of Thrones niet zullen halen..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder