Er komt een angstaanjagend vervolg op horrorfilm The Nun

Een deel twee van 'de engste film ooit'

The-nun-deel-2
The Nun Still

Deze is voor alle horrorliefhebbers en thrillerfans. De angstaanjagende horrorfilm The Nun krijgt officieel een tweede deel. Dit nieuws bevestigt producer Peter Safran aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

Spin-off
The Nun is een spin-off van The Conjuring. Het verhaal speelt zich in hetzelfde universum af als The Conjuring films. De film - over de mysterieuze dood van een non - kwam vorige jaar uit en was immens populair. Veel fans noemden de horrorfilm zelfs 'de engste film ooit'. Safran vindt een vervolg dan ook 'onvermijdelijk'.

Verhaal
Deel één gaat over priester Burke (Demián Bichir). Hij start in Roemenië een onderzoek naar de dood van een non. Je raadt het al: dat onderzoek loopt niet helemaal volgens plan. Waar de sequel over gaat, is nog niet bekend. Wel zijn de makers al druk bezig: "We hebben al een hele leuke verhaallijn, dus ik denk dat het de volgende is die geschreven wordt".

Meer = meer
Niet alleen The Nun is lid van The Conjuringfamilie. Ook Annabelle, waar we binnenkort een deel twee van krijgen en The Curse Of La Llorona die op dit moment in de bioscoop draait, zijn van dezelfde makers. Je nachtlampje kan komende periode chronisch aan blijven...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder