De eerste beelden van de nieuwe Charlie's Angels film zijn hier

De reacties zijn niet heel lovend

charlie-s-angels-remake-film
Charlie's Angels

It's Charlie, Angels. Time to go to work.. In 1976 verscheen er een serie op de Amerikaanse televisie over drie privédetectives die werken voor de mysterieuze Charlie. Vanaf 2000 speelden Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu de iconische rollen opnieuw in twee Charlie's Angels films.

Nu komt er opnieuw een remake van de serie, maar dan met Kristen Stewart, Lupita Nyong’o en Naomi Scott in de hoofdrollen. De eerste beelden van de nieuwe film zijn vrijgegeven en de reacties zijn - op z'n zachtst gezegd - niet altijd even positief.

Foto's
Entertainment Weekly
geeft de eerste foto's van de nieuwe Charlie's Angels vrij. We zien onder anderen de drie actrices die de Angels spelen, samen met Elizabeth Banks en Noah Centineo, die ook rollen in de film hebben.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kritiek
De reacties op de Instagram-post van Entertainment Weekly zijn behoorlijk negatief. Het grootste struikelblok van fans is dat Kristen Stewart gecast is. "Kristen Stewart, serieus? Ze heeft maar één gezichtsuitdrukking: in de war," klinkt het onder de foto's.

Anderen vinden de remake nu al niet te vergelijken met de film uit 2000: "NIETS kan tippen aan de versie van Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore. NIETS."

Wanneer?
Persoonlijk zijn we wel benieuwd of de nieuwe Charlie's Angels een andere weg inslaat. Het is nog niet bekend wanneer de remake in de bioscoop verschijnt, maar dat is in ieder geval dit jaar nog het geval.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder