Demi heeft na Temptation nog steeds intensief contact met verleider Gaetan

Wat zou Sidney daarvan vinden?

temptation-island-gaetan-verleider-demi
Temptation Island

Temptation Island is ruim over de helft. De deelnemers hebben inmiddels wel uitgevonden met wie ze het (niet) goed kunnen vinden op het eiland en wie (g)een verleiding is.

Demi
heeft een vriendschap (of meer?) opgebouwd met verleider Gaetan. Iets waar Sidney niet al te blij mee is. Of Sidney en Demi de ultieme relatietest overleefd hebben, is nog niet duidelijk. Wat we wel weten, is dat Gaetan en Demi nog steeds intensief contact hebben.

Temptation Gossip
Olcay Gulsen
ging voor de vorige aflevering van Temptation Gossip op bezoek bij Gaetan. Ze vroeg hem de hemd van het lijf over zijn privéleven en zijn relatie met Demi. Wanneer Olcay de verleider vraagt of hij een bedreiging vormde voor de relatie van Demi en Sidney, reageert Gaetan mysterieus: “Hmm.. no comment.”

Veel contact
Even later licht hij zijn antwoord iets meer toe. “Tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds dezelfde klik als we toen daar hadden,” aldus Gaetan. “We appen of bellen elke dag.”

Verleiding?
Olcay reageert: “Sidney is ervan overtuigd dat jij nooit een verleiding zou kunnen zijn voor Demi.” Gaetan gooit weer wat mysterie in het gesprek: “Alles kan. Zeg nooit nooit.”

Verleidster Lizzy
Dat is nog niet alles. Olcay verandert het onderwerp van ‘Demi’ naar ‘Lizzy’. “Ik heb gehoord dat je ook een beetje een fling hebt met verleidster Lizzy,” begint Olcay. Gaetan reageert ontwijkend: “Ja, Lizzy is een supermooie vrouw, niemand kan dat van haar afnemen hè?” Olcay besluit maar gewoon recht voor haar raap te zijn: “Dus heb je seks met Lizzy gehad?” Gaetan houdt wijselijk zijn mond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder