Handig: met deze website check je of er een hond in een film overlijdt

Om trauma's en eindeloze huilbuien te voorkomen (hallo, Marley & Me)

Dat Jack Dawson het in Titanic niet overleefd, is erg. Maar dat hond Marley in Marley & Me overlijdt is pas écht verschrikkelijk. Gelukkig hoef je dankzij de website Does A Dog Die nooit meer een film te kijken waarin je favoriete viervoeter het loodje legt.

Checken
Het enige wat wij kunnen denken als we een film kijken waarin een hond voorkomt is: als de viervoeter maar als een koning wordt behandeld én het overleeft. De rest is bijzaak. Daar speelt Does A Dog Die feilloos op in. Niet alleen helpt deze website ons om te zien of er een hond overlijdt, ook een aantal andere opties zijn zichtbaar. Zo zie je of er andere dieren dood gaan, er clowns in voorkomen, er naalden worden gebruikt of geesten te zien zijn. Hierdoor sta je nooit meer voor verrassingen. Scheelt toch een hoop trauma's.

Series
Bijna alle films en series staan in het archief van de website. Zo checken we direct dat LaPooh in Friends het niet haalt (sorry), er in Gossip Girl geen honden overlijden, in het vierde seizoen van Pretty Little Liars een varken sterft en Game Of Thrones niet een hele fijne serie is als je een grote dierenvriend bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder