Michiel Huisman krijgt hoofdrol in Netflix-kerstfilm

Een gouden combi, nietwaar?

AOL Build Speakers Series:  Michiel Huisman
Adela LoconteGetty Images

Grote kans dat we je al hadden bij 'Michiel Huisman', maar Netflix en kerstfilm deden daar vast nog een schepje bovenop. De drie afzonderlijk zorgen al voor een flink portie euforie, immers, laat staan een combinatie hiervan.

Netflix komt dit jaar dus met en kerstfilm, A Boy Called Christmas, waarin Michiel Huisman de hoofdrol speelt. De opnames vinden deze maand al plaats in Slowakije, Lapland, Praag en Londen.

Sterrencast
Het verhaal is bekend, de film is gebaseerd op het boek van schrijver Matt Haig (Reaons to stay alive), en gaat over een jongetje dat op zoek gaat zijn vader en terechtkomt in de magische stad Elfhelm.

De Nederlandse Michiel Huisman, die zijn carrière begon in de film Costa (grappig feitje), kan rekenen op een rits beroemde collega's, zoals Jim Broadbent, Toby Jones, Sally Hawkins, Maggie Smith en Kristen Wiig.

Witte doek
Wanneer A Boy Called Christmas precies op de streamingdienst verschijnt, is nog niet bekend, maar het zal vast ergens in december zijn. Gokje, hoor. De kerstfilm verschijnt in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk en China zelfs in de bioscoop, maar in Nederland alleen op Netflix.

Michiel Huisman is geen onbekende op Netflix. Hij is onder anderen te zien in de populaire horrorserie The Haunting of Hill House.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder