Temptation Island's Annelien: 'De vrouwen zijn niet altijd eerlijk'

De presentatrice doet een boekje open over de kandidaten

annelien-rick-presentatoren-temptation-island
Temptation Island

Trouwe fans van Temptation Island werden dit seizoen ietwat teleurgesteld door de 'tamme' kandidaten. Waar we vorig jaar nog getuige waren van het Timtation-schandaal, is dit jaar het spannendste moment die keer dat Sidney een kruk in het water gooide.

Niet alleen de kijkers zijn niet helemaal tevreden, ook presentatrice Annelien had het liever anders gezien. Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze wat ze van dit seizoen - en belangrijker nog: de kandidaten - vindt.

Verkeerde redenen
Het probleem ligt volgens Annelien bij de motieven van de koppels. “Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden," aldus de presentatrice. "Voor sommigen was dat de grootste drijfveer. En dan denk ik bij mezelf: zet je daarvoor je relatie op het spel?"

Niet eerlijk
Doordat de koppels niet meedoen om hun relatie écht te testen, zijn ze volgens Annelien ook niet helemaal zichzelf. “Ik kan moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk,” vertelt de Vlaamse. "Ze zijn enorm bezig met de camera’s en hoe ze overkomen. Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder