Wordt Johnny Depp uit Fantastic Beasts geschreven?

Zijn rechtszaak zou het Harry Potter-imago aantasten

Johnny-Depp-Harry-potter
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Johnny Depp speelt in twee Fantastic Beasts-films. Of daar nog een derde bijkomt, is nu even de vraag. De 55-jarige acteur zit middenin een rechtszaak met zijn ex-vrouw Amber Heard, iets waar producent Warner Bros. absoluut niet blij mee.

Rechtszaak
Het is al een tijdje onrustig tussen Johnny en Amber. De twee hebben net een vechtscheiding achter de rug, maar daar laten ze het niet bij. Amber beschuldigt Johnny van huiselijk geweld, terwijl de acteur zijn ex-vrouw aanklaagt wegens smaad. Wat waar is van alle beschuldigingen, is (nog) niet duidelijk. Een ding is in ieder geval zeker: het zorgt voor veel media-aandacht.

Films
De top van Warner Bros. is bang dat Johnny het imago van de Harry Potterfilms aantast, vertelt een bron aan de krant New York Post. De Amerikaan nam in Fantastic Beasts and Where to Find Them en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald de rol van de duistere tovenaar Gellert Grindelwald op zich.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Steun
Schrijfster en mastermind achter de boeken en films J.K. Rowling steunt de acteur al een paar jaar en is nog steeds blij met de cast. "Gebaseerd op ons begrip van de omstandigheden, voelen de filmmaker en ik ons niet alleen comfortabel bij het vasthouden van de originele cast, maar zijn we ook oprecht blij dat Johnny een van de hoofdpersonages speelt," schreef ze op haar website.

De opnames voor Fantastic Beasts 3 zijn nog niet begonnen. Of we Johnny weer als Grindelwald zien, horen we waarschijnlijk binnenkort.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder