Moordpop Chucky is terug in reboot van horrorfilm Child's Play

De terroriserende speelgoedpop is te zien in de eerste trailer van de film

Beauty, Darkness, Photography, Cool, Portrait, Smile, Black hair, Flash photography, Portrait photography, Night,
Child's Play

Het is een top tijd voor horrorliefhebbers. De trailers met ladingen bloed, hakbijlen, geesten en ander angstaanjagend filmmateriaal zijn niet aan te slepen. In de categorie 'laat het nachtlampje vanavond maar aan' hebben we er nog één voor je: creepy pop Chucky is terug, en wel in de eerste trailer van de nieuwe horrorfilm Child's Play.

Hi new best friend...
De nieuwe Child's Play is een reboot van de gelijknamige Child's Play-reeks uit 1987. Even geleden dus. De film is gemaakt door de producers van IT. Nou, dan weet je eigenlijk al genoeg. En jawel, de terroriserende moordpop Chucky is back in business.

... or your worst enemy
De reboot gaat over moeder Aubrey Plaza die met de beste bedoelingen een pop koopt voor haar zoontje's verjaardag. In de winkel wordt Chucky verkocht als 'je nieuwe beste vriend'. Klinkt veelbelovend. Aubrey is zich er alleen niet van bewust dat het om de roodharige Chucky gaat, a.k.a. een seriemoordenaar wiens ziel in een speelgoedpop voortleeft.

Zie hieronder de eerste trailer van de film. Als het goed is, verschijnen donderdag nieuwe beelden.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Child's Play is vanaf 20 juni te zien in Nederlandse bioscopen. Vind je dat te lang duren en krijg je al bijna afkickverschijnselen? Genoeg om je in de tussentijd mee te 'vermaken': Netflix komt met nieuwe horrorfilm The Perfection en horrorserie Chambers. Oh, en het vervolg op Annabelle verschijnt begin juli op het witte doek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder