Temptation Island VIPS-koppel verlaat programma vanwege zwangerschap

Oh baby, baby

temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Temptation Island weer bijna afgelopen, maar niet getreurd: Temptation Island VIPS komt er weer aan! De juice is er al, nog voordat het programma begonnen is. Wat blijkt; één van de bekende koppels moest het programma noodgedwongen verlaten, omdat ze in verwachting zijn.

channah-quentin-temptation-island-vips-youtube
YouTube

Plotseling vertrek
Het gaat om Channah Koerten (24) en Quentin Jarrett (27), die je misschien al kent van Ex On The Beach: Double Dutch 2018. RTL was niet op de hoogte van de zwangerschap. Of Channah en Quentin er zelf ook niet vanaf wisten of de twee het verzwegen hebben, is niet bekend. RTL vertelt in een statement:

“Tijdens de opnames in Thailand, heeft deelneemster Channah verteld dat zij in verwachting is van haar vriend Quentin. Zowel RTL als producent Zodiak waren hiervan vooraf niet op de hoogte en hebben samen met het koppel besloten de deelname vroegtijdig te stoppen. Channah en Quentin bereiden zich nu in alle rust voor op de komst van hun eerste kindje.”

Meet the Parents
Channah maakt het nieuws bekend op haar Instagram. Ze deelt een foto van haar en Quentin op de bank met een hoop eten en babyvoeding. De afbeelding is bewerkt als de poster van een film, met als titel Meet the Parents - een verwijzing naar de bekende film met Robert De Niro en Ben Stiller.

Deelnemers
Channah en Quentin zien we dus maar kort in Temptation Island VIPS. Benieuwd wie de andere koppels zijn, volgens Michella Kox? Dat zijn YouTuber, zanger en presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing, Temptation Island's Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis en Damian Diepeveen van Oh Oh Daar Gaan We Weer… met zijn vriendin Shirley Christina Cramer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder