Temptation Island in tweets: Johnny Bravo en zijn bromance

En Rogers type in een notendop

temptation-island-2019-koppels
Temptation Island

Temptation Island is alweer bijna voorbij. Wie Glamour.nl de afgelopen dagen in de gaten heeft gehouden weet dat er meer drama is ná de opnames dan in het programma zelf. Toch blijft er één lichtpuntje: Twitter. We hebben weer nieuwe tweets van gisteravond voor je in petto, want:

Sommigen zijn al afgehaakt. Begrijpelijk, hoor.

Degenen die niet overgeschakeld zijn naar The Passion hebben vast het kampvuur van de deelnemers wel gezien. En dan ook de reactie van Rodanya, die trouwens helemaal niet jaloers is, hoor. Neuuuh.

Kunnen we het even hebben over het type van Roger? De feiten op een rij:
- Hij valt op roodharige vrouwen;
- Hij valt op Aziatische vrouwen;
- Laura is qua uiterlijk niet zijn temptation;
- Hij valt niet op stille meisjes;
- Hij valt op meisjes die een beetje sfeer in zich hebben.
Dus..

Ik kan het niet vaak genoeg blijven zeggen: Sidney is de echte ster van Temptation Island 2019. Zei ik Sidney? Ik bedoel natuurlijk zijn alter ego, Johnny Bravo.

Of toch niet?

Zijn uitspraken zijn in ieder geval memorabel.

Goed ideetje van deze Twitteraar. RTL, kunnen jullie dit even mogelijk maken?

Ondertussen blijven we het aantal krukken dat in het water is gegooid tellen. Nog iemand die zich afvraagt wie de rotzooi in de resorts (en dan vooral het schuim!) iedere keer moet opruimen?

We eindigen dit artikel graag met een mededeling. Er is een nieuw koppel bekend dat meedoet aan Temptation Island VIPS, nadat Hannah en Quentin noodgedwongen naar huis moesten. Wat denk je; overleven Sidney en Heikki samen de ultieme relatietest?

Advertentie - Lees hieronder verder