Datingprogramma De Villa komt terug en jij kunt meedoen

Een nieuwe guilty pleasure

villa-datingprogramma
Christian VierigGetty Images

Aan het rijtje Ex On The Beach, Temptation Island en Love Island voegt RTL5 de datingshow De Villa toe. Het programma, dat voor het laatst in 2011 werd uitgezonden, maakt een comeback en je kunt je nu opgeven.

Computerliefde
Voor iedereen die het destijds niet heeft gezien: in De Villa worden acht singles door een computer gematcht. Tijdens een vakantie in een villa ontdekken de vrijgezellen of ze inderdaad een perfect koppel zijn en de computer het juist heeft. Voeg daar drank, feestjes en drama aan toe en je hebt een nieuwe guilty pleasure.

Aanmelden
Blue Circle Casting
, die onder andere ook casten voor Dream School en Ex on the Beach: Double Dutch, zoekt deelnemers die verlangen naar een heerlijke zonvakantie, luxueuze villa en aantrekkelijke singles. In het aanmeldingsformulier vul je in wat je type is, je grootste afknappers, hoe vaak je uitgaat, wat je ideale droomdate is en wordt er om een foto in badkleding gevraagd.

Wanneer De Villa wordt uitgezonden, is nog niet bekend. De opnames vinden in juli en augustus plaats.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder