Molloten mogen 'Molgeld' ontwerpen voor het 20e seizoen Wie is de Mol?

Kom maar op met die creaties

wie-is-de-mol-molgeld-ontwerpen-wedstrijd
Wie is de Mol?

Seizoen 19 van Wie is de Mol? is pas net afgelopen, maar de voorbereidingen voor het 20e seizoen zijn al in volle gang. De makers van het bekende programma pakken groots uit voor het jubileumseizoen. Ze geven Molloten zelfs de kans om zelf deel uit te maken van Wie is de Mol?.

Ontwerpen
Fans krijgen de mogelijkheid het Molgeld te ontwerpen. Je kunt jouw eigen creatie inzenden en de vormgever van WIDM maakt met behulp van de beste inzendingen het uiteindelijke ontwerp. Let wel: je ontwerp moet vóór 29 april bij AVROTROS zijn.

Meer informatie
Om kans de maken op de winst (met als prijs dat jouw Molgeld op tv verschijnt), moet je je wel aan een paar voorwaarden houden. Kijk op de website van Wie is de Mol? waar je rekening mee moet houden.

Seizoen 20
Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? wordt waarschijnlijk de komende maanden opgenomen. Welke BN'ers er dit jaar op jacht gaan naar de Mol (en welke BN'er de boel saboteert), krijgen we nog (lang) niet te weten. Seizoen 20 wordt begin 2020 (hoe toepasselijk) uitgezonden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder