In de agenda ermee: Love Island begint bijna

Je valt niet in een zwart gat na Temptation Island

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is bijna tijd voor de eerste afleveringen van Love Island. De Vlaamse presentator Viktor Verhulst maakt de releasedatum officieel bekend en wij kunnen niet meer wachten.

Televisie
Viktor is te gast bij zijn vaders televisieprogramma Gert Late Night en vertelt dat we over 33 nachtjes slapen kunnen genieten van de nieuwe guilty pleasure in het datingshow genre. Op 27 mei verschijnt de eerste aflevering op RTL5 en op het Belgische Vier. Viktor neemt samen met de Amsterdamse Holly Mae Brood de presentatie op zich.

Love Island
Voor het geval je de Britse Love Island nog nooit gezien hebt; in het programma wordt een groep singles in een villa geplaatst op een exotische bestemming. De kandidaten moeten wekelijks ervoor zorgen dat ze een partner hebben én dat ze de kijkers vermaken. Mensen thuis kunnen stemmen via een app om te bepalen wie er mag blijven en wie er naar huis moet.

Kijken, kijken, kijken
Na een iets wat saai Temptation Island-seizoen wordt het een lente en zomer vól drama, spannende televisie en juicy fragmenten. Niet alleen Love Island verschijnt binnenkort, ook Ex On The Beach All Stars is vanaf 19 mei te zien en Temptation Island VIPS komt eraan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder