Daan Schuurmans speelt in nieuwe Nederlandse dramaserie

Met nóg een Nieuwe Buren collega

nieuwe-drama-serie
Nieuwe Buren

Daan Schuurmans en Fedja van Huêt spelen binnenkort in een nieuwe Nederlandse dramaserie over de luchtvaart. Dat maakt de AVROTROS vandaag bekend. De opnames van Vliegende Hollanders starten in juni.

Luchtvaart
Het verhaal gaat over de oprichter van KLM Albert Plesman, gespeeld door Daan, en vliegtuigbouwer Anthony Fokker, gespeeld door Fedja. De twee waren belangrijke mannen tijdens de opkomst van de commerciële luchtvaart in Nederland tussen de eerste en de tweede wereldoorlog.

Crew
De achtdelige dramaserie wordt geregisseerd door Joram Lürsen, die ook Alles is familie en Alles is liefde op zijn naam heeft staan. Als alles volgens planning loopt, is Vliegende Hollanders vanaf het najaar van 2020 te zien.

Alternatief
Mocht je niet zo lang kunnen wachten, dan zijn er genoeg alternatieve. Zo hadden beide acteurs ook een rol in Nieuwe Buren, waarvan het vierde seizoen binnenkort op Videoland verschijnt. Helaas zijn de nieuwe afleveringen zonder Fedja, maar wel mét Daan, Bracha van Doesburgh, Anna Drijver, Benja Bruijning, Sarah Chronis en Kay Greidanus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder