Releasedatum van het derde seizoen Designated Survivor is bekend

Binnenkort te bingen op Netflix

Designated-Survivor
Designated Survivor

Welcome back, Mr. President. Deze zomer kun je genieten van het derde seizoen Designated Survivor. Netflix maakt bekend dat de nieuwe afleveringen vanaf 7 juni te zien zijn.

Herboren
De spannende politieke serie werd door het Amerikaanse televisienetwerk ABC geproduceerd, maar die hielden er na twee seizoenen mee op. Fans vreesden daarom dat de serie geen nieuwe afleveringen meer krijgt. Gelukkig nam Netflix de serie over. Dit heeft nog een groot voordeel: eerder moesten we een week wachten voordat de afleveringen online kwamen, nu worden ze in één keer gedropt!

Het verhaal
In de serie staat Tom Kirkman (gespeeld door Kiefer Sutherland) centraal. Hij speelt de rol van de 'aangewezen overlevende' van de Verenigde Staten. In de Amerikaanse politiek (niet alleen in de serie, ook in het echte leven) wordt er altijd één iemand gekozen die nooit aanwezig mag zijn bij politieke bijeenkomsten. Mocht er een aanslag plaatsvinden, is er zo altijd iemand die president wordt.

Je raadt het al: in Designated Survivor vindt er inderdaad een aanslag plaats. Tom wordt de nieuwe president van Amerika. In de serie zie je hoe hij en de rest van zijn team het er vanaf brengt.

Samenvatting
De eerste twee seizoenen nog niet gezien? Geen probleem, bekijk de officiële
Netflix recap hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder