Er bestaat een La Casa de Papel escape room in Nederland

Het derde seizoen helemaal gebingewatchet? Speel dan zelf El Professor na

la-casa-de-papel-escaperoom
IMDB

La Casa de Papel-fans kunnen hun hart ophalen. Niet alleen staat het derde seizoen van je favoriete Spaanse serie nu online, je kunt de bankoverval nu zelf in real life ervaren. Hoe, vraag je? Door een escape room, geheel in het thema van je favoriete Spaanse serie.

Utrecht heeft La Casa de Papel escape room

Geen zorgen, je hoeft niet naar Spanje te vliegen voor de La Casa de Papel-experience. De escape room bevindt zich gewoon in Utrecht. Bij Virtual Reality Escape Room Time moet je de kluis open zien te maken zonder dat de politie je te pakken krijgt. Dat betekent dat je hints en raadsels moet oplossen binnen de tijd. En dat alles doe je ook nog eens gedeeltelijk met een virtual reality-bril! Klinkt als een klus voor de echte El Profesors onder ons.

\

Virtual Reality wereld

In de virtual reality-wereld sta je zelf in het Muntgebouw van de serie. Daarbij ontmoet je verschillende bekenden, zoals El Profesor himself, maar ook Tokyo en Rio. Een bank overval je niet zomaar; je mag met minimaal zes en maximaal 36 personen een poging doen de raadsels op te lossen. Je kunt de groep ook in verschillende teams verdelen om te kijken wie er als eerste de kluis weet te kraken.

Reserveren

Benieuwd geworden? Meer informatie en reserveren kan op de website van Virtual Reality Escape Room Time.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder