Vanaf volgende week zie je Zac Efron als Ted Bundy op Netflix

Zac kruipt in de rol van een beruchte seriemoordenaar

Extremely-Wicked-Shockingly-Evil- Vile-Zac-Efron
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy? Over een week wordt het werkelijkheid, dan verschijnt de film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile op Netflix.

Releasedatum
De film met Zac en Lily Collins zou eigenlijk in de bioscoop te zien zijn. Daar stak Netflix afgelopen maand een stokje voor, een stokje van €8 miljoen. De streamingdienst heeft alle rechten van de film opgekocht en mag dus als enige partij de film uitzenden.

Film
Zac vertolkt de rol van Ted Bundy, de inmiddels beruchte Amerikaanse seriemoordenaar die eind vorige eeuw werd verdacht van meer dan dertig moorden en uiteindelijk de doodstraf kreeg. De film wordt verteld vanuit het oogpunt van Teds vriendin Elizabeth Kloepfer (Lily). Elizabeth had moeite om de werkelijke aard van haar vriend te accepteren en ontkende lange tijd alle misdaden die Ted pleegde.

Moeilijk
Na Troy Bolton in High School Musical of Phillip Carlyle in The Greatest Showman, is de rol van een seriemoordenaar een stuk heftiger voor de 31-jarige Zac. Tijdens de première in Londen vertelt de acteur dat hij dit een van de lastigste rollen ooit vond: "Ik heb nog nooit een rol gespeeld waarvan ik echt afstand moest nemen als ik 's avonds naar huis ging. Het was bijna onmogelijk. Ik wou dat ik kon zeggen dat het mij gelukt is, maar dat kan ik helaas niet."

Benieuwd naar de trailer? Bekijk de video hieronder. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile staat vanaf 3 mei exclusief op Netflix.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder