Temptation Island’s Jaimy zou eigenlijk meedoen als koppel

De verleider doet een boekje open in Temptation Talk

temptation-island-verleider-jaimy-meedoen-koppel
Temptation Island

We kennen Temptation Island’s Jaimy Dorenbosch als de verleider met het meeste zelfvertrouwen en waarschijnlijk ook wel de meeste grootspraak. (Subtiel voorbeeld: “Heikki, ik ga je wijffie neuken.”) Het klassieke voorbeeld van een verleider die alles uit de kast haalt om het spel te spelen.

Wat blijkt: hij zou in eerste instantie helemaal niet meedoen als verleider, maar als koppel. Stel je even voor hoe anders Temptation Island zou zijn met Jaimy als kandidaat..

Ultieme relatietest
In Temptation Talk vertelt Jaimy dat hij en zijn (inmiddels ex-)vriendin gevraagd zijn als koppel. De deal was rond, maar uiteindelijk ging het feestje niet door. “Helaas ging het uit,” vertelt Jaimy.

Slippertje
Of Jaimy de ultieme relatietest doorstaan zou hebben, zullen we nooit weten. Jaimy heeft er in ieder geval weinig vertrouwen in. “Ik denk dat ik de fout in zou gaan,” aldus de verleider.

Gaby Blaaser
Ook doet Jaimy in Temptation Talk een boekje open over zijn ‘relatie’ met actrice Gaby Blaaser. Nederland speculeerde wekenlang over de twee bekende koppen: zijn ze nu samen of niet? In een recent interview vertelt Gaby dat ze vrijgezel is. Jaimy bevestigt dit nu: “We zijn beiden vrijgezel.” Wel benadrukt hij – alweer – dat ze het nog steeds “erg leuk” hebben met elkaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder