Alex uit kritiek op Temptation Island: “Ik schaam me voor wat ik zie”

Hij geeft meteen een tip hoe het beter kan

temptation-island-vips-verleider-alex-maas
Temptation Island

Denk je aan “Ik ga vieze dingen met je meisje doen,” dan denk je aan Alex Maas. Hij was niet één, maar twee keer de temptation van Rosanna. We zagen hem in Temptation Island en Temptation Island VIPS. De verleider heeft bij Shownieuws iets te zeggen over het huidige seizoen Temptation Island.

Temptation Island USA
Alex is op z’n zachtst gezegd niet te spreken over dit seizoen. “Ik vind het heel erg tegenvallen, eerlijk gezegd,” aldus Alex. “Ik heb toevallig met mijn vriendin naar de Amerikaanse Temptation Island gekeken. Nou, vergeleken daarmee zijn wij in Nederland gewoon een slechte B-film. Ik schaam mij er eigenlijk een beetje voor wat ik nu allemaal te zien krijg.” (Side note: Temptation Island USA is inderdaad beter dan het huidige seizoen. Lees hier waarom.)

Voor de fame
De verleider doet er nog een schepje bovenop. “De casting is heel slecht gedaan, de mensen zijn veel te veel bezig met camera’s en zijn helemaal niet meer bezig met waar ze eigenlijk voor komen. Iedereen wil maar bekend worden, gewoon een bekende Nederlander worden. Ik denk dat ze hun doel een beetje voorbij zijn gegaan.”

Een punt dat presentatrice Annelien ook al aanhaalde. Volgens haar zijn de kandidaten ook te veel bezig met hoe ze overkomen. Ze beweert zelfs dat de vrouwen “niet altijd eerlijk” zijn.

Gouden tip?
Hoe dit probleem voorkomen kan worden? Volgens Alex zit het ‘m in een goede casting: “Als ik een tip mag geven aan Temptation Island: stop met het casten van mensen van 18 tot 20 en begin mensen te casten tussen de 25 en 35 jaar oud. Dat zijn mensen, die zijn al een stapje verder, die kunnen out-of-the-box denken en die hebben al wat dingetjes voorbij zien komen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder