Nienke Plas presenteert nieuw datingprogramma Pretty & Single

Vrouwen gaan op dates.. zonder make-up!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zonder make-up naar je eerste date; voor de een is het de normaalste gang van zaken, terwijl de ander het toch wat lastiger vindt. In het nieuwe datingprogramma Pretty & Single gaan zes vrouwen die normaal gesproken veel met hun uiterlijk bezig zijn, op een make-uploze date.

Programma
Het programma wordt uitgezonden bij de KRO-NCRV. In elke aflevering staat er één single centraal, die op vijf verschillende dates gaat in de hoop de ware te vinden en zelfverzekerder te worden.

Presentatie
Nienke Plas
verruilt haar Shitty Diaries voor het nieuwe datingprogramma en begeleidt de vrouwen in hun zoektocht. "Het is belangrijk om niet alleen de vrouwen in dit programma maar ook de rest van Nederland in te laten zien dat schoonheid tussen je oren zit. Onze kijk naar de wereld en naar jezelf is veelal hoe je je voelt op bepaalde momenten. Dit programma is voor de deelneemsters eng, alleen vindt de magie nou eenmaal plaats net buiten de comfortzone. En ik mag dit van dichtbij zien, hoe speciaal," vertelt de vlogger en influencer in een persbericht.

Lang hoef je gelukkig niet meer te wachten. De eerste aflevering van Pretty & Single is morgen om 21:15 te zien bij de KRO-NCRV. Bekijk de teaser hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder