Annelien doet nóg een boekje open over Temptation Island

Spill the tea

Temptation-Island-Annelien
Temptation Island

In een eerder interview vertelde Temptation Island-presentatrice Annelien Coorevits over de verkeerde beweegredenen van de koppels. Na veel kritiek op haar uitspraken, blijft ze bij haar standpunt en doet ze nóg een Tempa-boekje open.

Beroemd
Volgens Annelien doen de koppels dit jaar alleen mee om bekend te worden. Na dit statement reageerde Demi verbaasd in haar Instagram-story: "Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk tien minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest'."

Toch blijft de presentatrice bij haar standpunt. "Ik heb aan één van die kandidaten gevraagd: 'Ben je naar hier gekomen om bekend te worden?' Het antwoord was volmondig ja," vertelt ze in het Belgische weekblad Humo. "Ik laat het nu aan de kijker om te oordelen of de kandidaten het spel oprecht spelen of niet."

Plastische chirurgie
Niet alleen beroemd worden is, volgens Annelien, een van de redenen dat de koppels zich hebben opgegeven: "De meisjes hebben de voorbije jaren echt gemerkt dat ze aan hun deelname gratis plastische chirurgie kunnen overhouden. Een borstvergroting, een opgevulde kont. Ze spelen het spel heel berekend met die voordelen in het achterhoofd: 'Als ik straks dit zeg, kom ik zo in beeld.'"

Alex
Niet alleen Annelien heeft kritiek op de afleveringen. Ook 'Ik ga vieze dingen met je meisje doen'- Alex Maas gaf zijn mening: "De casting is heel slecht gedaan, de mensen zijn veel te veel bezig met camera’s en zijn helemaal niet meer bezig met waar ze eigenlijk voor komen. Iedereen wil maar bekend worden, gewoon een bekende Nederlander worden. Ik denk dat ze hun doel een beetje voorbij zijn gegaan."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder