Michelle en Barack Obama maken Netflix-serie over mode

Inclusief nog zes andere producties

Barack-Michelle-Obama-Netflix
Mark WilsonGetty Images

Barack Obama en Michelle Obama gaan in samenwerking met Netflix zeven verschillende series uitbrengen. Over de producties is inmiddels meer bekend en wij kunnen niet wachten.

Series
Iedereen die nu hoopt dat het stel een eigen House Of Cards of Designated Survivor krijgt, moeten we teleurstellen. In plaats van een politieke serie, komen de Obama's met onder andere een programma over mode. Met hun eigen productiebedrijf Higher Ground worden de titels gemaakt.

"Als we het hebben over kwesties als ras, klasse, democratie en burgerrechten, dan geloven we dat elk van deze producties ons niet alleen zal vermaken, maar ons ook zullen opvoeden, verbinden en inspireren," vertelt Barack in een statement.

Fashion
Michelle wordt vaak geprezen om haar modieuze en gedurfde outfits
. Een serie over fashion is dan ook een logische keus. Het verhaal speelt zich af in New York, vlak na de Tweede Wereldoorlog. De barrières waarmee vrouwen toentertijd te maken kregen, staan centraal. Bloom, zoals de serie heet, wordt geschreven door Oscarwinnaar Callie Khouri. De cast is nog niet bekend. Er gaan inmiddels wel geruchten dat Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale een van de hoofdrollen speelt.

Series
Naast Bloom, gaat het stel ook een kinderserie maken. In Listen to Your Vegetables & Eat Your Parents wordt gezond en bewust eten gestimuleerd. Wanneer de series worden uitgezonden, is nog niet bekend gemaakt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder