Dit is het vijfde koppel van Temptation Island VIPS

We hebben foto's

temptation-island-vips-koppels
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS is in volle gang en juicier dan ooit. Channah Koerten en Quentin Jarrett verlaten het programma vroegtijdig, omdat de 24-jarige brunette zwanger is. Voor de rest van de afleveringen heeft RTL een ander koppel ingevlogen: ontmoet Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier.

Instagram
De namen komen, zoals we gewend zijn, van Team Tempa. De twee deelnemers zijn allebei fanatieke fitnessers. Na wat onderzoek blijkt dat Orpheo in Amsterdam woont en 25 jaar is. Over Liessinde is (nog) weinig informatie te vinden.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het heftigste kampvuur ooit
De vorige aflevering zagen we hoe Channah tijdens het kampvuur achterbleef bij Yolanthe om te vertellen dat ze in verwachting is. In Temptation Gossip onthult ze of nog samen is met Quentin. Aan Ferry Doedens laat ze weten dat het voorbij is. “We kunnen allebei niet wachten tot de kleine er is, daar hebben we heel veel zin in. Maar qua relatie is er weinig,” aldus Channah.

De deelnemer doet ook een boekje open over verleider Laetitia, die in het programma duidelijk een klik heeft met Quentin. “Ik vind dit heel raar. Je weet dat je een kindje verwacht, je kent haar twee dagen en dan ga je er zo in,” aldus Channah. “Maar het ergste vind ik nog dat je hoort 'we hebben een klik en het is allemaal oprecht', terwijl Laetitia ook vanaf moment één wist dat ik zwanger ben. Wat ben je dan aan het doen? Je gaat voor een jongen die over een paar maandjes een kind krijgt.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder