Het vijfde koppel van Temptation Island VIPS is bekend

We hebben foto's

image
Temptation Island VIPS

Het is binnenkort weer tijd voor een gloednieuw, juicy seizoen Temptation Island VIPS. Channah Koerten en Quentin Jarrett verlieten het programma vroegtijdig, omdat de 24-jarige brunette zwanger bleek te zijn. Voor de rest van de afleveringen heeft RTL een ander koppel ingevlogen. En we weten nu eindelijk wie.

Instagram
De namen komen, zoals we gewend zijn, van het Instagramaccount Team Tempa. Het gaat om Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier. De twee zijn allebei fanatieke fitnessers. Na wat onderzoek komen we erachter dan Orpheo in Amsterdam woont en 25 jaar is. Over Liessinde is (nog) weinig informatie te vinden.

Deelnemers
Naast Channah, Quentin, Orpheo en Liessinde zijn de andere deelnemers ook al bekend. YouTuber, zanger en presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing, Temptation Island's Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis en Damian Diepeveen van Oh Oh Daar Gaan We Weer… met zijn vriendin Shirley Christina Cramer gaan het spel der verleiding spelen. Wanneer het programma precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Advertentie - Lees hieronder verder