Kanye West maakt een serie over Kanye West

Maar hij speelt er zelf niet in

kanye-west-nieuwe-serie-omniverse
Getty Images

Het is altijd een verrassing wat we in de toekomst van Kanye West kunnen verwachten. Weet je nog dat Ye tijdens MTV's Video Music Awards in 2009 de speech van Taylor Swift onderbrak? En hoe hij verklaarde zich in 2020 (en nu 2024) kandidaat te stellen als president van de Verenigde Staten? Zijn nieuwste verrassende move: Kanye gaat een serie maken.

Alternatieve realiteit
Kanye brengt zijn nieuwe show Omniverse samen met de Amerikaanse zender Showtime uit. Waar de serie over gaat? Kanye West, uiteraard. Maar dan wel met een twist. Deadline beschrijft het als een alternatieve realiteit waarin de verschillende kanten van perceptie worden onderzocht.

I love his big ego
Het eerste seizoen heeft het thema 'ego'. Jaden Smith, de zoon van Will Smith, speelt de rol van een jonge Kanye West, maar dan in een andere realiteit. Kanye zelf werkt als uitvoerende producent aan de serie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder