Er komt een nieuwe Nederlandse dramaserie à la Nieuwe Buren

Inclusief bekende castleden

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Na Pretty & Single, Penoza en Boer zoekt Vrouw komt de KRO-NCRV met een gloednieuwe serie. De opnames voor Dit zijn wij zijn inmiddels begonnen. Met een cast vol bekende acteurs en een script vol drama moet dit wel een succes worden.

Serie
De twee hoofdrollen gaan naar Fockeline Ouwerkerk en Kay Greidanus. Beide acteurs speelden eerder in Nieuwe Buren en Meiden van de Herengracht. Ook Vincent van der Valk (Flikken Rotterdam), Esmée van Kampen (Rokjesdag) en theatermaker Romano Haynes zijn te zien in de nieuwe serie.

Verhaal
Dit zijn wij is gebaseerd op de Amerikaanse This Is Us. De serie vertelt het verhaal van de jonge ouders Johan (Vincent van der Valk) en Anna (Fockeline Ouwerkerk). Andere personages Katja (Esmée van Kampen), Kasper (Kay Greidanus) en Edgar (Romano Haynes) zijn ondertussen op zoek naar liefde, waardering en voldoening in het leven.

Crew
De serie wordt geregisseerd door onder anderen Mark de Cloe, die ook verantwoordelijk is voor Mannenharten, Van God Los en Nieuwe Buren. 'Dit zijn wij' is in het najaar te zien bij de KRO-NCRV op NPO1.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder