Auteur Game of Thrones: 'HBO werkt aan drie spin-offs'

De eerste wordt al sneller opgenomen dan je denkt

Game of Thrones spin-offs
Game of Thrones

Zit jij momenteel he-le-maal in spanning te wachten op de laatste afleveringen van Game of Thrones? Dan hebben we goed nieuws: de laatste aflevering – die in Nederland op 20 mei wordt uitgezonden – is níet het einde der einde. George R.R. Martin, de auteur van de boeken, heeft op zijn officiële blog laten weten dat HBO aan drie spin-offs werkt. Eén van de gerelateerde series zou later dit jaar zelfs al worden opgenomen.

Spin-offs Game of Thrones

De andere twee series zijn volgens de auteur nog niet helemaal af; er wordt momenteel nog gesleuteld aan het script. Ondanks dat de auteur niet echt iets kwijt wil over de spin-offs – een woord waaraan hij overigens een hekel heeft, schrijft hij – wordt er al volop gespeculeerd over het plot, dat zich mogelijk duizenden jaren voor Game of Thrones af zou spelen. Eerder liet HBO weten te werken aan vier mogelijke spin-offs van de populaire serie, maar daarvan zijn er nu dus nog maar drie over. De kans is echter groot dat deze alle drie gemaakt zullen worden, en dus in ieder geval één.

Laatste aflevering in de bioscoop

Het laatste seizoen van Game of Thrones, dat momenteel te zien is, houdt miljoenen fans over de hele wereld in zijn greep. Zo werd de recentste aflevering meer dan 38 miljoen keer bekeken. De grand finale zal – op 20 mei, dus – in Nederland in verschillende Pathé-bioscopen te zien zijn. Móét jij daar als groot fan bij zijn? Lees alle ins en outs dan hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder