De eerste teaser van Sex Education seizoen twee is hier

Otis en Maeve zijn terug

Sex-education-seizoen-twee
Sex Education

Het eerste seizoen van Sex Education was meteen een hit. Ook de Glamourredactie is helemaal fan. Denk je onze blijdschap eens in toen we hoorden dat Netflix besloot een tweede seizoen te maken. De allereerste teaser van de nieuwe afleveringen staat online: de makers en cast zijn begonnen met de productie.

Table reading
In de video is de cast bezig met de zogeheten table readings. Hierin lezen ze het script voor de eerste keer door. Heel veel over het verhaal kunnen we niet opmaken uit de teaser. Wel zien we Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis Milburn), Emma Mackey (Maeve Wiley) en Ncuti Gatwa (Eric Effiong) het erg gezellig hebben aan tafel. We kunnen er dus vanuit gaan dat de vier hoofdrolspelers gewoon weer te zien zijn in het nieuwe seizoen. Gelukkig maar.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Serie
Voor iedereen die de Netflix-hit nog niet heeft gezien; Sex Education gaat over Otis, een ietwat ongemakkelijke middelbare scholier. Zijn moeder is sekstherapeut en dat vindt hij behoorlijk gênant. Wanneer hij erachter komt dat hij de sekskennis van zijn moeder goed kan gebruiken om populairder te worden op school, werkt de baan van zijn moeder toch in zijn voordeel. Hij begint samen met studiegenoot Maeve een bedrijf. Otis helpt medescholieren - tegen betaling - met hun seksproblemen.

Wanneer het nieuwe seizoen verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder