Rapper Bizzey is de sexpert van bekend Nederland

Hij weet officieel meer van seks dan Temptation-verleider Alex Maas

Rapper Bizzey
Didier MessensGetty Images

Rapper Bizzey mag zichzelf een jaar lang de BN'er met de meeste sekskennis noemen. Hij won gisteren de Spuiten en Slikken Sekstest, en versloeg daarmee onder anderen Temptation Island-verleider Alex Maas.

Bizzey wint Spuiten en Slikken Sekstest

Bizzey had twaalf van de vijfentwintig vragen goed, en is daarmee de winnaar van de avond. Naast Alex Maas versloeg de rapper ook zangeres Merol, actrice Anne-Marie Jung, presentatrice Catherine Keyl, acteur en comedian Rick Paul van Mulligen en YouTuber Gio Latooy, die met een score van zeven goede vragen het minst over seks blijkt te weten. Auch.

Seksvragen en -stellingen

De Spuiten en Slikken Sekstest was gisteravond te zien op NPO 3, en werd gepresenteerd door Emma Wortelboer en Jurre Geluk. Zij stelden de BN'ers vragen en legden ze stellingen voor als: "Welk standje bestaat niet? De Italiaanse kroonluchter, het masker, de lanceervlam of de gelaarsde kat?", die vervolgens één voor één werden voorgedaan. Spoiler: het antwoord? De gelaarsde kat.

Ook kregen de deelnemers vragen voorgeschoteld als: Wat is de A-spot? Hoe meet je de penis correct? En: Wat is de naam van deze uitgebeelde fetish? Die nabootsing moet je zelf maar even gaan bekijken – net als de antwoorden op de andere vragen – anders wordt dit artikel wel héél plat. Hier kijk je de uitzending terug.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder