Uitgelekt: de lijst met Disney-films die de komende 8 jaar uitkomen

We hebben de gouden graal te pakken

disney-film-aladdin
Aladdin

Iedere keer dat Disney een nieuwe film aankondigt, doet het kind in ons (oké, en de volwassene ook) een vreugdedansje. We weten dat Aladdin, The Lion King en Frozen 2 eraan komen. Maar wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten, bleef een raadsel. Tot nu.

Er is een lijst uitgelekt met films die in de toekomst door Walt Disney Studios uitgebracht worden. En die lijst loopt tot en met 2027. Ziehier het gouden document:

Sprookjes
Disney heeft zo te zien nog een hoop verfilmingen van sprookjes voor ons in petto. Niet alleen Mulan, Maleficent en Cruella staan op de lijst, maar er verschijnen de komende jaren in ieder geval nog negen (!) live-action films. Hoe de verfilmingen gaan heten, is nog niet bekend.

Vervolgen
Dat is nog niet alles. Het ziet ernaar uit dat we drie nieuwe Star Wars-films, vier Avatar-films, een nieuwe Kingsman-film en acht Marvel-films kunnen verwachten. De namen van de eerstvolgende Star Wars-sequel is zelfs al bekend: The Rise of Skywalker.

Bedankt, Disney
Andere titels die opvallen in de lijst zijn Indiana Jones, West Side Story en Bob's Burgers. Één ding is zeker: we hebben een hoop films op naar uit te kijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder