De eerste trailer van horrorfilm IT: Chapter Two is binnen

Pennywise is terug

it-chapter-one-horror-film
IT: Chapter One

Als het om horrorfilms gaat, staat ons nog genoeg goeds te wachten. Binnenkort komt er een remake van de klassieker Hellraiser, zien we moordpop Chucky terug in de reboot van Child's Play én verschijnt het tweede deel van de moderne versie van IT.

IT: Hoofdstuk 2 verschijnt op 5 september in de bioscoop. De makers brengen nu de eerste officiële trailer van de horrorfilm uit:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

IT-reeks
Het tweede deel is een vervolg op IT: Hoofdstuk 1, dat in 2017 uitkwam en razend populair was. De films zijn gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King uit 1986.

Het verhaal
In de eerste film is er een duister ‘iets’ dat kinderen uit het stadje Derry ontvoert. Een groep kinderen, die zichzelf The Losers Club noemt, gaat op zoek naar de vermiste personen. Ze komen in aanraking met Pennywise, een demoon die iedere 27 jaar wakker wordt om zich te voeden met kinderen, en proberen hem te stoppen.

Op het einde van de film heeft één van de personages een visioen: The Losers Club vecht weer tegen ‘het’, maar dan als volwassenen. De groep zweert terug te komen naar Derry als de demoon opnieuw ontwaakt.

Deel 2
In het tweede deel keert The Losers Club inderdaad terug naar Derry. Dit keer strijden ze als volwassenen tegen Pennywise, die opnieuw kinderen in het stadje vermoordt. je kunt extra lang griezelen bij IT Hoofdstuk 2, want de film duurt maar liefst drie uur lang.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder