Dit is de officiële trailer van het tweede seizoen van Big Little Lies

Het wachten is bíjna voorbij

Big Little Lies, trailer seizoen twee
HBO

Na het eerste seizoen van de succesvolle HBO-serie Big Little Lies wachten fans al enige tijd met smart op het tweede seizoen. Vorige maand deelden we al een veelbelovende teaser, maar nu is hier ook eindelijk de officiële trailer van seizoen twee.

Seizoen twee Big Little Lies

In de korte teaser zagen we de hoofdrolspelers van de serie – Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz – in hun rollen als moeders terugkeren. Ze dealen met de gevolgen van de dood van Celestes man Perry, die zich niet alleen schuldig maakte aan huiselijk geweld, maar ook aan seksueel misbruik.

Meryl Streep

Ook zagen we in de teaser Meryl Streep – die de rol van Mary Louise, de moeder van de overleden Perry speelt – al even voorbij komen, maar in de officiële trailer die HBO nu heeft gedeeld, komen we te weten wat ze precies komt doen in het Amerikaanse stadje Monterey.

Nog even geduld

Het eerste seizoen van de populaire serie Big Little Lies kwam in 2017 uit, en heeft inmiddels 4 Golden Globes en 8 Emmy's in de wacht gesleept. Ook wij zijn fan van de serie, en legden je eerder al uit waarom je de serie echt aan je bingewatch list moet toevoegen. Het tweede seizoen is in de VS vanaf 9 juni te zien op HBO. Wanneer het nieuwe seizoen in Nederland bij Ziggo verschijnt, is nog niet duidelijk, maar heel lang kan het niet meer duren.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder