Temptations Morgan reageert op het vreemdgaan van Rodanya

"Uiteindelijk heeft ze het toegegeven"

temptation-island-morgan
Temptation Island

Afgelopen donderdag stond de laatste aflevering van Temptation Island op Videoland. Wat leek op een seizoen zonder slippertjes, eindigde tóch in een misstap van Rodanya tijdens de dreamdate. Haar inmiddels ex-vriend Morgan reageert op de zoen.

Kampvuur
Normaal gesproken worden de koppels tijdens het laatste kampvuur geconfronteerd met de dreamdate. Maar Rodanya en verleider Danicio besloten beiden hun mond te houden over de zoen. Pas in Nederland vertelde de verleider wat er precies gebeurd was. Hierdoor zagen we op televisie de reactie van Morgan niet, maar gelukkig laat hij in Temptation Gossip alsnog van zich horen.

Reactie
"
Die zag ik niet aankomen, zeker niet op de laatste avond op de dreamdate. Blijkbaar was dit wat ze wilde doen. Ik denk dat ze zich niet bewust was van de geluidsfragmenten die er waren. Ik wist totaal niet waar dit vandaan kwam," vertelt Morgan aan Olcay Gulsen in Temptation Gossip. Rodanya biechtte haar zoen niet direct op: "Ik ben er zelf door middel van gesprekken voeren en doorvragen achtergekomen, uiteindelijk heeft ze het ook toegegeven," aldus Morgan.


Eerder ging ook de roddel dat Morgan en Milou nu aan het daten zijn. Hier reageert de 20-jarige Arnhemmer kort en krachtig op: "Daar is verder niets uit voortgekomen."

Rodanya
Rodanya reageert op haar beurt weer op Instagram. Volgens haar vertelt Morgan niet het hele verhaal: "Prima dat heel Nederland mij nu wil uitkotsen omdat ik in jullie ogen 'schijnheilig' ben en Temptation mij wil neerzetten als een of ander gestoord wijf. Jullie krijgen 1/10 te zien van wat er daadwerkelijk heeft afgespeeld. Of je daar nou meteen je conclusie uit moet trekken? Maar goed, ik laat mensen graag in hun waarde en ik geloof in karma. Maar mij nog meer de grond in willen drukken, terwijl je dondersgoed weet wat het hele verhaal is en wat ik heb doorstaan, gaat wel buiten al mijn principes om."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder