Temptations Tim verrast Deborah en biedt zijn excuses aan

Toch nog huisje, tuintje, kindje?

Temptation-Island
Temptation Island

In tegenstelling tot dit jaar, was Temptation Island 2018 wél een iconisch seizoen. Dat kwam vooral door het inmiddels ex-koppel Tim Wauters en Deborah Leemans. In een nieuwe video biedt 'Timtation' zijn excuses aan waardoor de geruchtenmolen over het stel weer op volle toeren draait. Deborah lijkt nog redelijk verliefd uit haar ogen te kijken.

Cherish
Om even je geheugen op te frissen: vorig jaar was Tim smoorverliefd op Deborah. Tót hij verleider Cherish tegenkwam en aan niks anders meer kon denken. Van 'No girls allowed, unless Deborah Leemans' ging het naar 'mijn kersje' en een trouwring in het kampvuur. De relatie van het Vlaamse koppel ging kapot en ze overleefden de verleiding niet. Toch worden ze af en toe weer samen gespot en kunnen we uit een nieuwe video opmaken dat Tim écht spijt heeft.

Video
De Nederlandse Louisa Janssen ging voor haar programma Louisa Laat Ze Weer Lachen langs bij Deborah. Ondanks de heftige Temptation is Deborah nu weer helemaal zichzelf: "Ik sta veel steviger in mijn schoenen en ben veel zelfverzekerder dan een jaar geleden. Ik heb veel verdriet gehad, maar ik heb hulp gezocht en gevonden bij een psycholoog. Dat was nodig. Ik vond Tim een klootzak en heb alles verwerkt met veel alcohol en tranen. Ik was depressief en heb heel diep gezeten."

Lachen
Maar om de Vlaamse écht te laten lachen, heeft Louisa een speciale gast uitgenodigd: Tim. Met een grote bos rozen en een glimlach op zijn gezicht komt hij binnenlopen en zijn excuses aanbieden: "Ik kom nog een keer sorry zeggen. Ik wil laten zien dat ik het echt meen. Ik heb een prachtig meisje laten vallen uit dommigheid van mij."

Dit is niet de eerste keer dat het ex-koppel elkaar weer ziet. Eerder plaatste Tim een foto van de twee en tijdens het interview vertelt hij dat ze recent nog hebben afgesproken: "We hebben het drie weken geleden uitgepraat. We zijn een paar weken geleden samen iets gaan eten en daarna wat cocktails gaan drinken."

Tattoo
Na zijn avontuur liet Tim een grote tattoo door ex-verleiders en Temptation Vips-deelnemers Fabrizio en Pommeline zetten. Dit was een aandenken aan zijn tijd op het eiland en aan Cherish. Aan Louisa en Deborah vertelt Tim nu dat hij het kleine kersje laat over tatoeëren en er een tros druiven voor in de plaats neemt.

Bekijk het hele fragment hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder