Wil je zien: Zendaya in trailer van nieuwe serie Euphoria

Drake is de producer

zendaya-nieuwe-serie-euphoria-hoofdrol-rue
Dimitrios KambourisGetty Images

We kennen Zendaya als circusartiest in The Greatest Showman en MJ in Spider-Man: Homecoming. De 22-jarige actrice gaat dit keer voor een heel andere rol. In de nieuwe serie Euphoria speelt ze een drugsverslaafde. De eerste trailer is nu uit.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Castleden
Zendaya heeft de hoofdrol te pakken. Ze speelt de rol van Rue, een tiener die verwikkeld is in een wereld van drugs, seks en geweld. Zendaya is niet de enige celeb die te zien is. Ook Jacob Elordi (bekend van The Kissing Booth) en Sydney Sweeney (The Handmaid's Tale) spelen een rol.

Andere rollen worden vertolkt door Maude Apatow (This is 40), Eric Dane (Grey's Anatomy) en model Barbie Ferreira. Rapper Drake is één van de producers van de nieuwe serie. Euphoria wordt uitgebracht door HBO. Het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder