Will Smith zingt Prince Ali in nieuwe video van Aladdin

Met een beetje Fresh Prince flavour

will-smith-prince-ali-video-aladdin
AladdinYouTube

Het lange wachten is bijna voorbij, want 22 mei verschijnt de live-action versie van Aladdin in de bioscoop. Dat we de film niet alleen moeten kijken vanwege het sprookjesverhaal, maar ook vanwege de muziek, maakte Will Smith recent al duidelijk.

De acteur speelt de rol van de Geest en mag daarom het bekende lied Prince Ali op zich nemen. In een nieuwe video die Disney vrijgeeft zien we Will Smith het nummer voor het eerst uitvoeren.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Castleden
We zien niet alleen de Geest, maar ook Aladdin zelf (gespeeld door Mena Massoud), hoewel hij natuurlijk wordt voorgesteld als prins Ali. Prinses Jasmine (Naomi Scott) en Dalia (Nasim Pedrad) zijn duidelijk onder de indruk van de 'prins'. Ook leuk: we vangen een glimp op van de Nederlandse Marwan Kenzari in zijn rol als Jafar.

Muziek
We hadden Will Smith bijna niet als Geest kunnen zien. De Fresh Prince of Bel-Air acteur wilde de rol eerst weigeren, omdat hij de vertolking van Robin Williams in de animatiefilm niet te overtreffen vond. Uiteindelijk veranderde hij van gedachten.

"Wat voor mij de doorslag gaf, was de muziek. Ik was daar een beetje mee aan het spelen. Toen ik onder het nummer 'Friend Like Me' de beat van 'Impeach the President' plakte, een nummer van The Honeydrippers, voelde ik 'm," vertelt hij. In The Tonight Show Starring Jimmy Fallon rapt Will Smith een deel van het nummer live.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder