Ayleen vertelt de heftige reden achter haar deelname aan Temptation Island

Met Glamour deelt de verleider alles over de realityserie

Ze heeft de langste nepwimpers, de grootste zonnebril én is waarschijnlijk de meest besproken vrouwelijke verleider van dit seizoen Temptation Island: de 19-jarige Ayleen. Aan Glamour vertelt ze de heftige reden achter haar deelname, hoe het nu echt zit tussen haar en Heikki en met welke deelnemers ze het wel of (helemaal) niet goed kan vinden.

Waarom deed je mee aan Temptation Island?
“Vóór mijn deelname aan het programma ging ik door een zware periode. Ik was heel ziek en kreeg daar een angststoornis bij. Ik had regelmatig last van paniekaanvallen, waardoor ik een lange tijd thuis zat. Ik durfde de Jumbo niet eens meer in. In 2017 overleed mijn broer. Daar zat ik ook heel erg mee. Daarna kreeg ik een vriend en ging het iets beter met me, tot hij vreemdging. Toen dacht ik: ik doe mee aan Temptation Island. Dan kan ik hem terugpakken en me tegelijkertijd over mijn angsten heenzetten. Temptation was een frisse start voor me.”

Hoe ging de selectieprocedure?
“Ik had mezelf opgegeven en moest toen via de mail een vragenlijst invullen. De productie belde me toen met vragen als ‘waarom ben jij de beste verleidster’ en ‘hoeveel bedpartners heb je gehad.’ Daarna was er een castingdag, waarbij we weer vragen moesten beantwoorden en ook moesten dansen. Niet alleen de verleiders, maar ook de koppels.”

"Rodanya en ik kregen ruzie na Temptation."

In een eerder interview vertelde je dat je recent met Heikki hebt gebeld. Hebben jullie nog steeds contact?
“Nee. Ik was toen in België met Kimberly. Ik belde hem met haar telefoon. Nu doen Heikki en ik best wel lelijk tegen elkaar. Ik heb dingen over hem gezegd en hij noemt mij een leugenaar (en erger). En dat terwijl hij tijdens Temptation de hele tijd achter mij aan liep.”

Tijdens het laatste kampvuur confronteerde Milou Heikki met de uitspraak ‘Over 2 dagen heb je mijn piemel in je mond.’ We hebben dit niet uit Heikki’s mond gehoord, maar via jou. Heikki beweert tegen Milou dat jij liegt. Hoe zit dat?
“Hij zegt dat ik lieg en ik zeg dat hij liegt. Het is een klassieke he said, she said. Het gesprek is niet gefilmd, dus ik kan het niet bewijzen. Ik ga dat niet zo maar verzinnen, hij heeft dat echt gezegd. Het was op één van de eerste dagen van Temptation. We praatten samen met de crew over seks. Het gesprek was niet heel juicy, totdat Heikki dat zei.”

Heb je wel nog contact met de andere deelnemers?
“Ik spreek nog veel mensen. Naomi en ik zijn altijd bij elkaar, wij zijn echt één persoon. Met Rodanya, Demi en Sidney heb ik geen contact meer. Met Sidney had ik op Temptation al geen klik. Ik vond hem een beetje racistisch en daar wil ik niet mee geassocieerd worden. Vlak na Temptation kreeg ik ruzie met Rodanya. Ik had een glaasje teveel op en stuurde haar een Snapchat met een middelvinger. Niet helemaal netjes, natuurlijk. Toen kreeg ik een hele heftige reactie terug. De woorden die ze toen zei zal ik niet herhalen. Laten we het erop houden dat ze mijn familie en mij op een racistische manier uitschold.”

Was er op de laatste dag van Temptation weer een feest met alle mannelijke en vrouwelijke verleiders?
“Nee, dit jaar niet. Dat is afgeschaft, omdat het ieder jaar misgaat. Dat vonden wij natuurlijk niet leuk. Maar later hebben alle verleiders elkaar alsnog allemaal ontmoet.”

Als je mag kiezen uit alle deelnemers, wie is dan jouw temptation?
“Mijn type zat er niet echt bij, maar als ik moet kiezen, ga ik voor Morgan. Hij komt het dichtst in de buurt van mijn type, maar ik heb hem niet verleid.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder