De eerste beelden van de Game of Thrones docu zijn hier

Winter isn't over yet

game-of-thrones-the-last-watch-documentaire
Game of Thrones

Na acht seizoenen vol drama, seks en dood moeten we volgende week toch echt afscheid nemen van Game of Thrones. Het is wellicht een troost voor fans dat HBO ook nog een documentaire over de serie uitbrengt. De eerste beelden van de docu Game of Thrones: The Last Watch zijn nu binnen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trailer
Kit Harington (a.k.a. Jon Snow) die huilt, Emilia Clarke tijdens haar laatste momenten als Daenerys Targaryan en de seriemakers hard aan het werk; je ziet het allemaal in de nieuwe documentaire, die 26 mei op HBO verschijnt.

Documentaire
The Last Watch is een twee uur durende behind the scenes film van het laatste seizoen. "De documentaire duikt in de modder en toont de moeilijkheden en mooie momenten die horen bij het tot leven wekken van fantasiewereld Westeros in de studio’s, velden en parkeerplaatsen van Noord-Ierland," vertelt HBO in een statement.

Hartverscheurend
Volgens het televisienetwerk mogen we de tissues tevoorschijn halen: "Game of Thrones: The Last Watch is een persoonlijk verslag van de productie, waarin de cast en crew worden gevolgd terwijl ze te maken krijgen met extreem weer, deadlines en fans die hongerig zijn naar spoilers. Het is veel meer dan een 'making of' documentaire. Dit is een grappig, hartverscheurend verhaal, verteld met humor en intimiteit, over wat het betekent om een ​​wereld te creëren - en afscheid te moeten nemen van deze wereld. "

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder