Dit is de eerste trailer van het nieuwe seizoen 90210

Met de oude bekende cast

90210-trailer
mikel robertsGetty Images

Nostalgie! De hitserie 90210 is terug met de reboot BH90210. Deze zomer komen de gloednieuwe afleveringen van de vrienden in Beverly Hills online. In een nieuwe trailer zien we dat de oude cast er helemaal klaar voor is en wij? Wij ook!

Video
In de video spelen de oude hoofdrollen Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestley, Brian Austin Green, Ian Ziering, Jennie Garth en Gabrielle Carteris. De zeven zijn volwassen geworden en hebben een heel ander leven dan negentien jaar geleden. Toch is er een kleine throwback: als je goed luistert hoor je de oude bekende titelsong steeds weer terugkomen in de video. Een reboot met een ouderwets tintje dus!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Luke
De afleveringen worden, net als bij Riverdale, opgedragen aan de overleden Luke Perry. De acteur speelde zeven jaar lang Dylan McKay in de serie. "We willen er zeker bij stilstaan, maar we willen het niet gebruiken om de show succesvoller te maken," vertelt Gabrielle aan Us Weekly.

Op 7 augustus gaat de show in première.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder