Temptation Islands Roger en Laura zijn weer bij elkaar

Laura vertelt in een uitgebreid bericht hoe het tussen hen zit

laura-roger-koppel-temptation-island
Temptation Island

Temptation Island is nog niet voorbij. Toch weten we al dat Roger en Laura na de realityserie uit elkaar zijn gegaan. Roger wilde "even tijd voor zichzelf en alles uitzoeken," aldus Laura. Het ziet ernaar uit dat hij genoeg tijd voor zichzelf heeft gehad, want de twee deelnemers zijn inmiddels gewoon weer bij elkaar.

Back together
Laura vertelt het blijde nieuws op haar Instagram Stories. Ze laat weten dat zij en Roger na een pauze van 3 maanden sinds 2,5 weken geleden weer een relatie hebben.

Reden break-up
De 22-jarige deelneemster legt uit wat de reden was voor de breuk: Roger - die vaak een relatie had - wilde weten hoe het was om vrijgezel te zijn. “Ik ben zo blij en opgelucht dat ik Roger destijds de kans gaf om dat te ontdekken,” aldus Laura. “Nu hebben we echt duidelijkheid!”

Op de toekomst
Wat Roger precies heeft ontdekt in zijn tijd als single man? “Dat hij het leuk vindt om uit te gaan, plezier te hebben en nieuwe mensen te leren kennen, maar dat hij een relatie met mij mist. En dat hij nog te veel met mij bezig is en ook echt om mij geeft.” Laura besluit: “Kort samengevat: we konden elkaar niet loslaten en we gaan nu lekker samen aan onze toekomst beginnen.”

laura-roger-bij-elkaar-temptation-island
Instagram
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder