Netflix maakt de top 10 best bekeken titels bekend

Met een verrassende nummer één

The-Perfect-Date
The Perfect Date

Voor alles een eerste keer, dacht Netflix deze week. De kijkcijfers van de streamingdienst zijn normaal gesproken top secret. Daar komt nu verandering in. De best bekeken titels van de maand april staan online.

Top tien
Eerder deed de streamingdienst altijd mysterieus over cijfers en populariteit van films, series en documentaires. Maar zoals Netflix een paar weken terug al beloofde, zijn er nu meer details bekend. Het gaat om de tien best bekeken titels van Groot-Brittannië. De cijfers van Nederland zijn (nog?) niet bekend.

Titels
Met stip op nummer één staat de Britse natuurdocumentaire Our Planet. De serie gaat over de harde werkelijkheid van klimaatverandering. De tweede plek is voor de film The Perfect Date met Noah Centineo, Camila Mendes en Laura Marano. Op nummer drie staat de drama- en misdaadfilm The Highwaymen. Bekijk het hele lijstje hieronder. Genoeg film- en serie-inspiratie voor dit weekend, denken wij zo.

 1. Our Planet
 2. The Perfect Date
 3. The Highwaymen
 4. The Silence
 5. Black Summer
 6. After Life
 7. The Spy Who Dumped Me
 8. Riverdale
 9. Chilling Adventures of Sabrina
 10. You vs. Wild
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder