Temptation Island in tweets: de Pinokkio Award gaat naar Rodanya (20)

En de Beste Vernietigende Blik Award naar Demi (nr. 77)

temptation-island-rodanya
Temptation Island

Dat was ‘m dan: het ‘saaiste’ seizoen van Temptation Island is voorbij. Videoland-kijkers zagen gisteren de grote onthulling: welke koppels zijn geslaagd voor de ultieme relatietest en bij wie ging het mis? Nou, vooral bij Rodanya en Morgan, zo blijkt.

Waarom? Omdat Rodanya na de opnames van Temptation Island alsnog het bed in dook met verleider Danicio. En omdat Morgan dit via een video te weten komt. Best shocking, toch? Dat vond Maxime ook.

Het stel dat met vlag en wimpel slaagde voor de ultieme relatietest zijn Roger en Laura. Zij hoeven geen beelden te bespreken tijdens het laatste kampvuur. Zij houden zich met heel andere dingen bezig.

Om het toch nog even te hebben over de dreamdate van Laura en Maxime: Laura’s shirt zegt genoeg.

Verleider Maxime haalde al-les uit de kast. Een knuffel, een indrukwekkende salto, een tattoo met de naam van Laura’s vriend..

Het mocht niet baten. Waarom Laura niet zwichtte voor de charmes van Maxime? De verleider geeft een verklaring die hij vast en zeker heeft afgekeken van Expeditie Robinson:

Roger en Laura verlieten het eiland als setje. In België gingen ze echter alsnog uit elkaar.

De reden?

De hereniging van Sidney en Demi begon niet al te vrolijk. Iets met blikken die kunnen doden..

Demi kijkt er niet naar uit om met Sidney in het vliegtuig te zitten. En Sidney kijkt er niet naar uit om in Nederland op de scooter te zitten.

Een held op sokken, noemen ze dat.

Nog zo’n held: de video editor van Temptation Island, die op nationale tv de spot drijft met de kandidaten.

Ten slotte nog een waarschuwing voor alle heteromannen in Nederland: voor de vrouwen hoeven jullie niet naar Edam, Volendam of Amsterdam te verhuizen. Het totale aantal vrouwelijke inwoners staat op dit moment op 76. En die hebben toevallig allemaal het bed gedeeld met Sidney.

Advertentie - Lees hieronder verder