De eerste trailer van Riverdale spin-off Katy Keene is uit

Met Lucy Hale in de hoofdrol

katy-keene-teaser-serie
Katy Keene

We weten al een tijdje dat er een nieuwe spin-off van Riverdale aankomt: Katy Keene. Lucy Hale (bekend als Aria uit Pretty Little Liars) heeft de hoofdrol in de serie te pakken. We zien de actrice nu voor het eerst in haar rol als Katy in een nieuwe trailer.

Teaser
Lucy Hale plaatst de teaser op haar Instagram. Ze maakt meteen bekend wanneer we de serie kunnen verwachten: “Tot in 2020.”

Vier twintigers
Katy Keene is – net als Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina – gebaseerd op personages uit de stripboeken The Archie Comics. Katy is een jonge vrouw die het wil maken als modeontwerper. Samen met drie ambitieuze vriendinnen probeert ze doorbreken in New York.

Josie
Één van die vriendinnen is het personage Josie uit Riverdale. In een recente aflevering zagen we hoe Josie het fictieve stadje Riverdale voorgoed verlaat om haar zangcarrière van de grond te krijgen in The Big Apple.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder