Miljoen boze fans willen remake laatste seizoen Game of Thrones

And counting...

Game of Thrones
Game of Thrones

Morgen verschijnt alweer de laatste aflevering van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Maar veel fans zijn het daar niet mee eens. De een-na-laatste aflevering, die afgelopen maandag verscheen, ontving zoveel kritiek, dat fans besloten een petitie te starten. Het doel? Ze willen een remake van seizoen acht. Geen discussie mogelijk.

Seizoen acht Game of Thrones

Een fan opende de petitie op Change.org en schreef daarbij: "David Benioff en D.B. Weiss hebben helaas bewezen dat zij onbekwame schrijvers zijn wanneer zij geen bronmateriaal hebben om op terug te vallen. Deze serie verdient een finaleseizoen dat ergens op slaat." Met het gebrek aan bronmateriaal doelt de fan op de boeken van de Amerikaanse auteur George R. R. Martin, die een tijdje geleden zijn ingehaald door de serie. Martin moet de laatste twee boeken nog schrijven, terwijl de serie – onder supervisie van de auteur – al is afgemaakt.

Boze fans

De petitie is inmiddels al meer dan een miljoen keer ondertekend. De boze fans zijn van mening dat het laatste seizoen te veel afwijkt van de eerdere seizoenen. Ook vinden zij dat het lijkt alsof de serie vluchtig in elkaar is gezet. De kans dat HBO daadwerkelijk ingaat op de petitie, lijkt alleen zeer klein.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder