Recap: het nieuwe seizoen Ex on the Beach begint meteen goed

Maar waar is Alisa Megastar gebleven?

ex-on-the-beach
Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Zondag is het nieuwe seizoen van MTV's Ex on the Beach: Double Dutch All Stars begonnen. Negen oude bekenden inclusief een mystery guest en de Tablet of Terror vieren een vakantie in de hel. En een ding is zeker: dit belooft een seizoen te worden vol drama.

Ontmoeting
Het programma ging, zoals altijd, van start op het strand met een kokosnoot, cocktail én een eerste date. De mystery guest was niet helemaal geheim meer, want zoals we al dachten, komt Temptation Islands Joshua het strand op lopen. Zodra de groep compleet is, hebben ze direct het een en ander over elkaar te zeggen. Positief én negatief.

Deelname
Niet iedereen doet mee om bekend te worden en om gratis vakantie te vieren. Nee, Wayne zoekt dit seizoen ware liefde.

Drama
Zodra de exen de villa betreden en het feestje begint, is de toon gezet. In het zwembad wordt volop gezoend en aan de beelden in de slaapkamers te zien, hebben ze het daar ook heel gezellig.

Alisa Megastar
De aflevering wordt afgesloten met de mededeling dat Alisa het programma vroegtijdig heeft verlaten. Alisa is de eerste avond ziek geworden en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Helaas kon ze niet meer terugkomen vertelt ze aan Cosmopolitan. Wat ze precies had, is niet bekend.

Wij zijn heel benieuwd hoe kandidaten reageren zodra de eerste ex een bezoek brengt aan de villa.

Advertentie - Lees hieronder verder