Temptations Rodanya reageert eindelijk op de beweringen van Danicio

Hebben ze elkaar gezien na Temptation?

Rodanya-danicio-morgan
Goedele on Top

De laatste aflevering van Temptation Island werd afgesloten met het juicy verhaal van Danicio. De verleider beweerde dat hij meerdere keren het bed deelde met Rodanya, terwijl zij nog samen was met Morgan. Rodanya wilde in eerste instantie niet reageren. Tot nu: In het Vlaamse programma Goedele on Top vertelt ze haar kant van het verhaal aan Goedele Liekens.

Interview
Het eerste topic waar de twee het over hebben is de stiekeme zoen van Rodanya en Danicio tijdens de dream date. "Ik doe wat goed voelt. Dat hoor je mij meerdere malen zeggen. Dus dat heb ik daar gewoon gedaan," vertelt Rodanya. "Echt kussen of zoenen kan ik het niet noemen. Ze maken het mooier dan het is, maar dat doen ze met alles. Maar er is wel een kusje gegeven. Ja, zeker. We hebben die avond geen sex gehad. Ik wilde niet verder. Ik had op een gegeven moment zoiets van: Rodanya dit kan gewoon niet, maar je voelde wel dat er spanning was."

Het bed gedeeld
Hoewel ze het op de dream date gelaten hebben bij 'een kusje' is er ná Temptation iets meer gebeurd. "Uiteindelijk heeft hij zijn zin gekregen. Later hebben wij wel afgesproken en toen hebben we ook het bed gedeeld," vertelt de 20-jarige deelnemer. Benieuwd naar de hele aflevering Goedele on Top? Bekijk de video hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder