Lili Reinhart reageert op petitie van Game of Thrones-fans

Fans eisen een remake van seizoen 8

lili-reinhart-reactie-game-of-thrones-petitie
Emma McIntyreGetty Images

De allerlaatste aflevering van het allerlaatste seizoen Game of Thrones is vanaf vandaag te zien op HBO. Na acht seizoenen spanning komt er nu eindelijk een climax. Of is het eerder een anti-climax?

Fans zijn helemaal niet tevreden over de nieuwe afleveringen. Sterker nog, er is een petitie gestart waarin geëist wordt dat de makers seizoen 8 opnieuw opnemen. Actrice Lili Reinhart vindt dat belachelijk, blijkt uit haar reactie op Instagram.

Reactie
Variety plaatste een nieuwspost op Instagram over de petitie. Lili Reinhart reageert: "Zo werkt televisie niet.. TV-programma's zijn geen service voor fans. Het is belachelijk dat mensen denken dat ze creatieve veranderingen kunnen eisen van kunstenaars."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fans reageren weer
Fans vinden de reactie van Lili juist niet gegrond. Een greep uit de reacties: "Relax, Lili. Niemand verwacht dat er echt een remake komt." "Die hele remake is het punt niet. Fans willen de makers laten zien dat ze teleurgesteld zijn." "Tv is wél een fan service. De enige manier waarop een show kan slagen is als fans het kijken. Als niemand het programma kijkt, is het niet succesvol."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder