De populaire film After (à la Fifty Shades) krijgt een vervolg

Met de bekende cast

After-movie-deel-2
After

After is pas enkele weken in de bioscoop te zien, maar nu al is bekend dat de 'Fifty Shades' film een vervolg krijgt. Schrijver Anna Todd maakt bekend dat het script klaar is voor de sequel 'After We Collided'.

Foto
"Guys, het After We Collided-tijdperk is hier. We krijgen een sequel!" schrijft Anna op Instagram. Dat betekent nóg meer hete scènes, klamme handjes en rode wangen, aangezien de film de tienerversie van Fifty Shades of Grey wordt genoemd. After is niet gebaseerd op Mr. Grey, maar op een mega populaire erotische fan-fiction over de One Direction bandleden Harry Styles en Zayn Malik.

Verhaal
Het eerste deel, dat nu in de bioscoop draait, gaat over Tessa (Josephine Langford). Tessa is een verlegen hardwerkende student die alles goed voor elkaar heeft. Ze begint het eerste jaar van haar studie vol motivatie. Maar haar wereldje wordt flink opgeschud wanneer Hardin (Hero Fiennes-Tiffin)ineens om de hoek komt kijken. Hoewel Tessa weet dat de jongen bad news is, voelt ze zich enorm tot hem aangetrokken. Haar leven vóór Hardin was simpel, haar leven After is een stuk ingewikkelder.

In het tweede deel zullen we Tessa en Hardin weer zien. Waar de film precies over gaat en wanneer After We Collided in de bioscoop verschijnt, is helaas nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder