De auditietape van 'Timtation' als verleider is opgedoken

Huisje, tuintje, verleider

Temptation-Island
Temptation Island

Als we één van de meest iconische seizoenen van Temptation Island moeten noemen, is dat die van 2018. Dat komt mede door Tim Wauters - beter bekend als Timtation. De 32-jarige Vlaming wilde graag een comeback maken in het huidige seizoen Temptation Island. Dit keer niet als koppel, maar als verleider. Zijn auditietape is nu opgedoken.

De ring
In de video wandelt Tim in zijn gele zwembroek de ruimte binnen en verleidt hij de camera. In zijn hand houdt hij dé ring - je weet wel, de verlovingsring die tijdens zijn hereniging met Deborah (a.k.a. Debra) in het kampvuur belandde. "Je weet dat ik je dolgraag zie, dat je alles bent voor mij. Dat jij mijn leven bent," zegt hij overtuigend tegen de camera.

Toch had de crew er (blijkbaar) minder vertrouwen in. Het huidige seizoen Temptation Island werd immers zonder Timtation opgenomen. Bekijk de hele auditievideo hier.

Temptation Island VIPS
Temptation Island is alweer (bijna) voorbij. Gelukkig is het binnenkort tijd voor een nieuw seizoen Temptation Island VIPS. De koppels zijn inmiddels bekend, maar de verleiders blijven nog even geheim. Eerder liet Tim weten dat hij deze job ook wel ziet zitten, dus wie weet zien we de casanova vanaf 27 juni tóch weer op televisie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder