Netflix brengt drie trailers van het nieuwe seizoen Black Mirror uit

Met Miley Cyrus in de hoofdrol

black-mirror-trailer
Black Mirror

Vorige week werden we verrast met de officiële trailer van het nieuwe seizoen Black Mirror. Op 5 juni verschijnen er drie nieuwe afleveringen, waar Netflix nu ook drie spannende trailers over uitbrengt.

Rachel, Jack and Ashley Too
De eerste aflevering heet 'Rachel, Jack and Ashley Too'. Hierin blijft Miley Cyrus dichtbij zichzelf en speelt ze de beroemde popster Ashley O. Ze brengt de robot Ashley Too op de markt, zodat haar fans virtueel contact met haar kunnen hebben.

Smithereens
De tweede aflevering, Smithereens, gaat over de mysterieuze taxichauffeur Scott, gespeeld door Andrew Scott. Zodra hij het woord 'Smithereens' hoort, knapt er iets in zijn hoofd en doet hij rare dingen.

Striking Vipers
In de laatste aflevering, Striking Vipers, staan twee oude schoolvrienden centraal. Wanneer de twee elkaar weerzien, zorgt dit voor een aantal gebeurtenissen dat hun leven totaal op z'n kop zet. In de aflevering spelen de Avengers-ster Anthony Mackie, Aquaman's Yahya Abdul-Mateen II, en Guardians of the Galaxy's-actrice Pom Klementieff.

Serie
Voor wie de serie nog nooit heeft gezien: iedere aflevering is opzichzelfstaand en gaat over de toekomst van de technologie. Vreemde, bijzondere en absurde uitvindingen staan keer centraal. Iedere regisseur schetst telkens een eigen visie op de toekomst.

Advertentie - Lees hieronder verder